Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy testepito hogy bir ki egy...

Egy testepito hogy bir ki egy verseny dietat illetve ilyenkor mit eszik?

Figyelt kérdés
Mar megprobaltam egy sima dietat nem is verseny dietat csirke meg zoldsegeket enni napi 6 etkezesben 3 orankent es egy-masfel het utan tovabb nem birtam...mindig ettem valamj csokit...es szinte nem tudom elkpezelbi hogy hogy birjak ki?
2017. márc. 26. 09:00
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Egyénfüggő. Van aki simán bírja, van aki nehezebben. De mivel van konkrét cél (a verseny), így muszáj nekik végigcsinálni. Más így, mintha csak simán diétázgatnál.
2017. márc. 26. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez jogos...meg nekik van a szponzor akiktol kapnak feherje csokikat pl zero bar ami egy verseny dietaba is befer..
2017. márc. 26. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak akarat kérdése.
2017. márc. 26. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Minek tobbon tul vagy, annal konnyebb. 3-4 utan mar siman megcsinalod, csak az elokeszites stb a nagy munka.
2017. márc. 26. 10:10
 5/5 anonim ***** válasza:

ha megnézed pár menőbb versenyző vagy filmre kigyúrt színész étrendjét láthatod,hogy 1 nap nem eszik 2x ugyanazt.

az összes állatfaj legjobb legfinomabb részeit eszik,változatos zöldségekkel,nem pedig csak csirkét brokkolit.

2017. márc. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!