Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myproteintől rendeltem 30...

Myproteintől rendeltem 30 ezer Ft értékben, március elsején és márcus 8-9 van kiszállitási dátumnak feltüntetve. A pénzt a kártyámról leemelték, de a mai napig nem érkezett meg hozzám a csomag. Mit javasoltok? Járt már valaki hasonlóképpen?

Figyelt kérdés

2017. márc. 15. 13:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi! Holnap reggel már megyek is Pécsre.
2017. márc. 16. 11:28
 12/15 anonim válasza:
Valami fejlemény történt azóta?
2017. márc. 17. 18:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem. A DPD-vel lehetetlen felvenni a kapcsolatot. Hétfőn megyek csak Pécsre, mert akkor ismerősöm is megy és így legalább az üzemanyagköltséget megsporolóm. Ha lesz fejlemény,közölni fogom.
2017. márc. 17. 22:44
 14/15 anonim válasza:
Velem eddig mindig nagyon rendesek voltak. Vot párszor, hogy a mogyoróvajak töröttek voltak, írtam nekik és újat küldtek. Legutóbb a csomag széttépve érkezett hozzám, és hiányzott termék belőle, írtam nekik, és küldtek újat.
2017. márc. 18. 10:52
 15/15 A kérdező kommentje:
A nyomkövető funkció szerint a DPD visszaforditotta Pécsről a csomagot a myproteinnek. (cimzett nem vette át) A myprotein egyik alkalmazottjával ma beszéltem,aki segitőkész volt és felajánlotta hogy a pénzvisszatéritést vagy az újbóli kézbesitést választhatom.
2017. márc. 19. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!