Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gáz, ha koxolok?

Gáz, ha koxolok?

Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ezt magadnak kell eldonteni. Ha versenyzel egyertelmu, hogy kox nelkul nem megy. Ha meg hobbi gyuros vagy, te dontod el mi a fontos. En hobbi gyuroskent biztosan nem koxolnek azert, hogy jol nezzek ki a strandon. Eleg nagy kockazat. De persze lehet esszel csinalni.
2017. márc. 14. 16:52
 12/22 paper_chaser ***** válasza:

Biztosan csábító, hiszen az a tempó amiben egy szteroidhasználó fejlődik szinte emberfelettinek tűnik. Aki egy kicsit érdekelt szerintem a testépítésben és meglát ezzel a témával kapcsolatban pár adatot, akkor felkapja a fejét. Pár éve még nekem is bámulatosnak tűnt. Való igaz, hogy rohadt erős leszel, kidolgozott, egy vadállat, de ott a másik oldala is az érmének. Mi van ha nem jön be és szervezeted beadja a kulcsot?

Tulajdonképpen nem arról van itt szó, hogy gáz vagy nem gáz. Rávetted magad, mert elámultál más kokszosok eredményeitől vagy rádumáltak a haverok, stb. Ezerféle kifogás van. Szerintem tedd le a fecskendőt amíg van visszaút. Ha szerencséd van, akkor megúsztad baj nélkül.

Mondhat akárki, akármit, a szervezet nem erre lett kitalálva. Akármilyen patent vagy, előbb-utóbb lehetnek/lesznek bajok az egészségeddel.

2017. márc. 14. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
A te életed. Nekem nem fáj. Persze jobbnak tartom, ha visszafogottan, amennyire lehet, ésszel csinálod. De mindenkinek szíve joga beáldozni az egészsége egy részét.
2017. márc. 14. 18:39
 14/22 anonim ***** válasza:
Mondta nekem egy majdnem 40 éves srác ha pár év múlva meghal akkor is megérte neki az egész. Ha ebbe hal bele akkor is boldog lesz. Mert ez érdekli. Neki megéri. Ezt mérlegelni hogy éveket azért eldobsz, de minőségibb éveket szervezhetsz vele. Valamit valamiért. Persze bután tudatlanul senkinek nem éri meg. De aki kokszhoz nyúl semmivel nem lesz kevesebb. Attól még ugyanúgy eddz sőt talán keményebben. Mérlegelni kell mit szeretnél aztán várni.. Ha később is úgy gondolod hogy igen akkor hajrá. De nehogy elhamarkodd mert bizony életre szóló döntés.
2017. márc. 14. 22:32
 15/22 Cortez70 ***** válasza:
86%

Utolso, jó nagy baromságot írtál. Ez nagyon szar duma, hogy nem érdekli ha meghal. -ezt csak addig mondják az emberek, míg valóban baj nem lesz. Utána halálos betegként átgondolják, átértékelik gyorsan a helyzetet. Én is cuccoltam régebben, most meg rákos lettem. Lehet nem attól és semmi köze hozzá, de nyilván nem segtett a dolgokon. 46 évesen sem akarok meghalni és azon vagyok, hogy meggyógyuljak és hidd el ezért megtesz az ember mindent.

Szóval ez a megérte dolog amit írtál óriási barromság!

2017. márc. 15. 05:13
 16/22 anonim ***** válasza:

#14!

"A bexolok, hogy szép legyek" nem minőségi élet.

Cortez! Nem tudom mennyire súlyos a dolog, de jobbulást kívánok.

2017. márc. 15. 07:34
 17/22 Cortez70 ***** válasza:
Köszi. Súlyos, hasnyálmirigy daganat. De kemo után csökkent, így lehet ki tudják műteni. Ősszel nem tudták még kiszedni.
2017. márc. 15. 07:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Semmi értelme átlagembernek. Ált. mentális problémákkal küszködő önbizalmhiányos, másnak mániákusan tetszeni akaró nárcisztikus "férfiak" cuccolnak. Az más kérdés, hogy mi történik az ember testével ha abbahagyja, mint a látható(izomvesztés), mint a nem látható(depresszió, egyéb mentális problémák) hatások elég súlyosak. Nyilván többségük szerint ez nem probléma, meg teljesen normális, hogy valakinek az életcélja a tonnaszámra húsevés, meg a súlyok emelgetése stb..
2017. márc. 15. 13:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Először is jobbulást!

Lehet igazad van, ott átgondolná de nem biztos. Ronnie sem bánta meg igaz Ő nem hobbisportoló volt. Elvetemültnek kell lenni hogy megérje de én el tudom képzelni. Minőségibb élettel pedig szerintem kár vitatkozni aki ebben a sportban komolyan foglalkozik sokkal jobb eredményeket,közérzetet tud felmutatni doppinggal.

2017. márc. 15. 17:10
 20/22 Cortez70 ***** válasza:
Ronnie azért elért valamit és nem hobbigyúrós. De hidd el ha halálos beteg vagy, akkor máshogy gondolkodsz. Nekem elhiheted.
2017. márc. 15. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!