Rizsfehérje is alkalmas izomépítésre?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy a tejsavó a legjobb, de a rizs is hasonlóan hatásos lehet?Vagy nagyon nagy az eltérés?Nem profi szinten gondoltam, de egy jó fizikum elérésére megfelel?Kiegészítve persze hússal,tojással és így tovább...Napi hányszor érdemes inni? Reggel + edzés után?2017. márc. 10. 15:44
1/2 anonim válasza:
Nem jól írod. A rendes kaját lehet kiegészíteni pl.rizsfehérjével,és nem pedig fordítva. Sőt,ha rendes kajabol be tudod vinni a megfelelő fehérje mennyiségét,akkor nem is kell tapkieg. Ha iszod,akkor egy mehet pl. Edzés után,egy meg pl. Két kaja között,ha kell egyáltalán napi 2 adag. Egyébként hobbi szinten szerintem majdnemhogy mindegy,h tejsavo,vagy rizs.
2/2 anonim válasza:
Én annyi sajtot megeszek, hogy futástól meg nyújtástól, kisebb edzésektől aszt hiszik hogy kondizok és szedem a porokat:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!