Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kéne edzenem és ennem?

Mit kéne edzenem és ennem?

Figyelt kérdés
Paleozok pár hónapja, leadtam a felesleget -még a combom felső részén maradt-, viszont a fenekem is lement, amin változtatni szeretnék, itthon tudnék csak edzeni, én súlyzód edzésre gondoltam, de hogyan kéne mellé táplálkoznom, fehérjét is merjek enni, vagy attól híznék is?

2017. márc. 5. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A kalóriatöbblettől hízol (persze edzés mellett egy kis többlettől inkább izmosodsz, ha minden jól megy). Fehérje mindig kell, részben azzal működik a tested... Most is kb. annyi kell, mint amikor fogytál. Persze ha fogyáskor elrontottad, akkor legalább most ne tedd, számolj makrókat, legalább az elején.
2017. márc. 5. 20:28
 2/2 A kérdező kommentje:
miért számoljak makrókat?:/ elvileg 55%-ban kéne szénhidrátot, és csak 15%ban fehérjét, míg 30%-ban zsírt ennem.. ez nekem nem tetszik sehogyan sem, ezért sem tudom mit hogyan kéne.. én csak kalóriát szoktam számolni :S
2017. márc. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!