Lányok, mennyire bírnátok elfogadni ha a párotok szteroidokat használna?
Attol függ mennyit
Hát kis mennyiségben használ akkor még oké de ne legyen egy állat mint a testépítő versenyzők stb
Nem igazán ismered a nőket mi?Ha morcoskodás után vallasz be bármit,akkor erre fogja majd miért szakít.Ha orgazmust csinálsz neki és utána mondod el magadról a legdurvább dolgaidat,akkor meg-Oké,de vigyázz magadra.-vagy-Nem baj én így szeretlek.-
Időzítés fiam...
Egy kis tesztó még nem nagy ügy, de nálam ott lenne a határ. Az egészség akármilyen fokú beáldozása kizáró ok. Nyilván ha azt akarja, csinálja, de nélkülem. Ez van.
Ugyanilyen okokból azt sem fogom akármeddig tűrni, hogy a párom nem edz és nem akar izmosabb lenni. Mivel szerintem az egészséges élethez kell valamennyi edzés a sétákon s apró biciklizéseken túl. Kinézetre nekem OK nem izmosan is, amúgyis, szíve joga van vékonynak lenni. A kövérség nem tetszik s nem egészséges, így az is kilőve.
Nyilván az étrend sem lehet akármilyen.
Az egészség elég fontos, ha az ember sok évtizedre tervez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!