Kezdő testépítö edzésterv?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok 174cm 55 kg korul . tomegnovrlo edzesterve lenne szuksegem.4 nap jarnek le de azt mondjak jobb 3-mal kezdeni nemtudom.
Komdiciom van fociztam es elkezdtem alapozni huzodzkodassal es fekvovel amiben mar eleg sokat fejlodtem
Nem tudom hogy van ez de semmi kep nemakarom a magassagom karara csinalni, hogy esetlet megallhatok tole.
Étrendrol mi a velemenyetek?
Szerintem tomegnoveleshez eleg sokat eszem : reggeli , tizorai ebed suliba meg otthon is + vacsi tehat etvagyam van .kezdjem el a feherjeport vagy egyek tobb fejerjet ?
2017. márc. 1. 19:10
1/1 anonim válasza:
Powerbuilder.hu, ebook-ot Töltsd le,olvasd el,minden fontos benne van. Esetleg még a Sárga kapszula c. könyv,aztán google-be Írd be: "testépítés alapismeretek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!