Hízni szeretnék. Lányok akik edzeni jártok mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok,hízni szeretnék ezért nemsokára elkezdek edzeni.A kérdésem az lenne,hogy amúgy sincsenek nagy melleim,az edzés hatására nem fognak még jobban összemenni?vagy inkább nagyobbak lesznek?mert hízás miatt járnék el nem pedig fogyás céljából2017. febr. 28. 11:55
1/5 anonim válasza:
ha hizol nyilván nagyobbak lesznek
bár nem vagyok lány
2/5 anonim válasza:
És a kajaval hogy állsz ? Mert ha nincs kaja meg fogyni is fogsz nem hogy hizni
3/5 A kérdező kommentje:
Igen,tudom.Még van mit javítani a kaján,de már egész jól haladok vele,van még két hetem,hogy feljebb toljam a kalória bevitelt,akkor szeretnék elkezdeni edzeni.Na meg gondolom szükség lesz azért valamilyen táplálék kiegészitőre is
2017. febr. 28. 18:22
4/5 anonim válasza:
Tápkiegeszito nem kell ha van kaja
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem nem mentek össze, bár biztosan fog változni, ahogy izmosodsz, változik a mellizom is. De nekem lényegében ugyanolyanok maradtak a cickók, bár nem lettem egy kigyúrt állat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!