Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért fáj a vesém a proteintől?

Miért fáj a vesém a proteintől?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem fáj a vesém most napokig nem ittam proteint nem is fáj.

Amint megiszok egy adaggal sima vízzel fájdalmat érzek vese tájékon kb egy órával utána.

Tudtommal teljesen egészséges vagyok.

A protein minősége a rossz? (MHN) maximum 40 grammot szoktam bevinni a shake-el szóval az nem egy nagy mennyiség. Én arra tippelek, hogy a proteinnel van valami baj.

2017. febr. 22. 15:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom lehet akkor valami vesebajom van vagy allergiám. Remélem nem.

Mondjuk én nagy mennyiséget szoktam bevinni.

2x30 gramm (tehát egy kék adagolókanál 2x) Egy shakernyi kb 500 ml vízzel egyszer délelőtt és egyszer este.

Ezzel biztosítom a 100 gramm (AJÁNLOTT) fehérjebevitelt mivel 30g adag csak 20-25 g fehérjét tartalmaz.

Belém lehet kötni de nem adagolom túl. Bőséges folyadékot szoktam rá fogyasztani.

Ami még negatív, hogy az édesítőszer íze általában kiválasztódik a nyálamban, mivel általában nem eszek semmilyen mű kaját, energiaitalt, lehet, hogy ez okozza a problémát, de utánanéztem és ez az édesítőszer teljesen veszélytelen.

2017. febr. 22. 18:59
 12/22 anonim ***** válasza:
Bátya, én volt úgy, hogy kúrán 150grammot is megettem belőle napi szinten, kutya bajom se volt. :D
2017. febr. 22. 19:00
 13/22 A kérdező kommentje:

Amúgy hat is a napi 100 gramm, mozgok rá, növök is mint az állat, az elvékonyodó szinte kopaszodó hajam visszanőtt mint a barbi babának, gyönyörűek a fogaim, a bőröm, az izmaim és éles éber a gondolkodásom, mellé még a biotech daily pack vitaminpackját is szedem.

2 hétig beteg voltam se fehérje se vitamin nem volt és úgy leépültem mint egy retardált, most csak 2 napja szedem és az enyhe vese-érzet (negatív) kívül csak pozitív hatásai vannak.

2017. febr. 22. 19:01
 14/22 A kérdező kommentje:
150 grammot? De tudnom kéne, hogy őszíntén beszélsz, vagy MHN-es arc vagy mert mint az elején mondtam nagyon tolják itt.
2017. febr. 22. 19:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Most nincs itthon MHN-es fehérjém. GymBeam-es van. Ennek jobb az íze, árban kb egyszint. Igen, 150g. Mivel napi 250-300g fehérjét ettem, így egyszerűbb volt, mint 1 kiló csirkét betolni naponta.
2017. febr. 22. 19:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Ne szedjé szteroidokat!

Nemv veszitek észre hogy troll ? :D

2017. febr. 22. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Más gyártó termékétől is fáj?
2017. febr. 22. 19:42
 18/22 A kérdező kommentje:
a biotech proteinjétől nem fájt írtam is, de most is pl bevittem 60 grammot és most nem fáj tőle szóval úgy néz ki teljesen random
2017. febr. 22. 19:44
 19/22 paper_chaser ***** válasza:
simán lehet, hogy beképzeled, nem akarlak megsérteni. ha viszont tényleg fáj, akkor orvos.
2017. febr. 22. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Toljad neki, egy vesével izmosan még lehetsz valaki, de 2 vesés nyeszlett fosként semmire se fogod vinni az életben !!4444négyvierfourquattro!
2017. febr. 23. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!