Miért fáj a vesém a proteintől?
Egyáltalán nem fáj a vesém most napokig nem ittam proteint nem is fáj.
Amint megiszok egy adaggal sima vízzel fájdalmat érzek vese tájékon kb egy órával utána.
Tudtommal teljesen egészséges vagyok.
A protein minősége a rossz? (MHN) maximum 40 grammot szoktam bevinni a shake-el szóval az nem egy nagy mennyiség. Én arra tippelek, hogy a proteinnel van valami baj.
Nem tudom lehet akkor valami vesebajom van vagy allergiám. Remélem nem.
Mondjuk én nagy mennyiséget szoktam bevinni.
2x30 gramm (tehát egy kék adagolókanál 2x) Egy shakernyi kb 500 ml vízzel egyszer délelőtt és egyszer este.
Ezzel biztosítom a 100 gramm (AJÁNLOTT) fehérjebevitelt mivel 30g adag csak 20-25 g fehérjét tartalmaz.
Belém lehet kötni de nem adagolom túl. Bőséges folyadékot szoktam rá fogyasztani.
Ami még negatív, hogy az édesítőszer íze általában kiválasztódik a nyálamban, mivel általában nem eszek semmilyen mű kaját, energiaitalt, lehet, hogy ez okozza a problémát, de utánanéztem és ez az édesítőszer teljesen veszélytelen.
Amúgy hat is a napi 100 gramm, mozgok rá, növök is mint az állat, az elvékonyodó szinte kopaszodó hajam visszanőtt mint a barbi babának, gyönyörűek a fogaim, a bőröm, az izmaim és éles éber a gondolkodásom, mellé még a biotech daily pack vitaminpackját is szedem.
2 hétig beteg voltam se fehérje se vitamin nem volt és úgy leépültem mint egy retardált, most csak 2 napja szedem és az enyhe vese-érzet (negatív) kívül csak pozitív hatásai vannak.
Ne szedjé szteroidokat!
Nemv veszitek észre hogy troll ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!