Megéri most megvenni a stillmass WHEY 80 INSTANT 5 kg os fehérjét 13200 ért?
Akcinyó van a stillmassnál, kinéztem ezt a WHEY 80 INSTANT 5 kilós proteint 13200 ért. Annyiért jó nem? Kapásból kettőt vennék , hogy ingyen kihozzák.
Mit gondoltok, megéri?
Normál ételből is be tudod vinni a kellő fehérjebevitelt, akkor minek innál löttyöket?
Ha kiszámolod, árban sem érik meg.
Mit változtattál még így ebben a 6 hónapban?
Milyen pozitívumokra gondolsz?
Ha neked ízlik, akkor fogyaszd. Én inkább eszek annyival több marhát, mint, amit fehérjeporból vinnék be.
Mióta nem használom őket, többet eszek a finomabból, jobban teljesítek, és jobban érzem magam. Tudományosan nem szeretnék belemerülni, csak tényeket közlök.
--gömb--
A fehérje grammja a csirkénél is sokkal olcsóbb, nemhogy a marhánál.
Viszont én kételkedek a minőségben, engem a stillmass natúr wpc80-ja eléggé földhöz vágott (emésztés szempontjából).
Más forrásokkal (biotech, Natura eddig) nem volt ilyen gond.
5-os
Belekevered turoba és kész ,pici mézet teszek hozzá és megvan ugyan ott vagy a feherjenel mert a turoba sok van
Ennyit a zabodrol
Én csak ízületvédőt vettem innen, de soha többet semmit. Igazi trágya volt minden szempontból. Ez az az ár, amiért szerintem már képtelenség minőséget adni. Nekem az MHN-nel is rossz tapasztalatom volt.
Nekem az az elvem, hogy ételen nem spórolok, azon múlik az egészségem. Mindenféle kétes eredetű szemetet nem fogok magamba locsolni, hogy spóroljak vele havi 1000-2000 Ft-ot.
Ott van a myprotein, kicsit drágább, de bevizsgált, korrekt minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!