Tejsavófehérje vagy rizsfehérje?
Én speciel ragyásodom tőle, mint az állat. Nem csak az arcom, a hátam és a vállam is. Laktóz érzékeny nem vagyok egyébként, tejtermékektől nem jön elő ez a gond. Papíron elvileg a tojásfehérje nehezebben emészthető, mégis én azt könnyebben emésztem érezhetően. Hajlamos vagyok időnként íny gyulladásra, a tejsavótól ez is csak rosszabb, a tojással semmi gond.
Két legnagyobb hátránya a tojásproteinnek, hogy egyrészt az íze nem olyan kellemes mint a tejsavónak, másrészt oldódása is rosszabb. Nálam ez a két tényező nem játszik, mivel mindig turmixolok hozzá banánt, vagy fagyasztott gyümölcsöket, így az íze jó lesz, másrészt undorító műanyag shakereket nem használok, kizárólag turmix gépet, így az oldódás is megoldva.
Én nem mondom neked, hogy a tejsavó szar, én csak az én személyes példámat mondtam el. Előtte évékig fogyasztottam tejsavót de váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!