Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs helyett lehetne teljes...

Rizs helyett lehetne teljes kiőrlésű kenyeret ennem?

Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 17:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Áruld már el.. miből gondoltad azt hogy nem lehet?
2017. febr. 14. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
a rizs glutén mentes,így jobb hosszú távon mint a tk kenyér.
2017. febr. 14. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
ha találsz normális teljeskiörlésű kenyeret amiben tényleg az van aminek lennie kell akkor persze... bár én magyarországon olyat még sajnos nemláttam
2017. febr. 14. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Önmagában, alacsonyabb a GI indexe, mint a fehér rizsnek. De mivel általában valamilyen fehérjével és zöldséggel fogyasztod ezeket, nem annyira lényeges ez. Szerintem a legjobb kombinálni, felesleges 1 forrásból fedezni a szénhidrát mennyiséget. Vannak ezek az "egzotikus" vagy csak inkább számomra ch források mint a: kuszkusz, köles, hajdina, bulgur. Van még a durum / teljes kiőrlésű tészta is, ezeknek is lassabb a felszívódása mint a fehér rizsnek, tehát nem kell annyira parázni tőle, viszont sokkal könnyebb túlenni magadat belőle, mivel 100grammban lényegesen több ch van mint 100gramm rizsben, és valljuk be 100gramm tészta nem egy nagy adag, így ezt is érdemes normális feltéttel kombinálni nem ilyen cukros vackokkal, hanem normális feldolgozatlan táplálékkal, és nem lesz gond.
2017. febr. 14. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Meg azért a kenyeret könnyebb szállítani

A suliban elég nehézkes ezt megoldani

Meg azért azt csak könnyebben lecsúszik

16/f

2017. febr. 14. 19:58
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem egyaltalan nem izlik az a kenyer
2017. febr. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!