Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit lehet inni diétában...

Mit lehet inni diétában hosszú távra?

Figyelt kérdés

Kivagyok a víztől ...

Nem tudom a nullkalóriás innivalók jók e hosszútávra? És egyébként foglalkoztat hogy hogy lehet hogy 0 szénhidrát van benne...? Köszi a válaszokat.

2017. febr. 2. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ki lenni a víztől? A levegőtől is kivagy, bszod?
2017. febr. 2. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

hát mi lenne benne szénhidrát? édesitőszer meg energiamentes vackok vannak benne

energiamentes kóla,ilyen-olyan izesitett ásványviz meg persze tea cukor nélkül(zöldtea legjobb)

hosszútávon? tehát hogy semmi mást nem iszol? úgy semmit nem érdemes, én heti 2liternél nem ajánlok többet... én megveszem a kis 2literes 100forintos energiamentes kólát és legalább 1 hétig, de van hogy több napig kitart, 2-3 decit iszok vacsihoz aztkész

ha mindenáron muszáj valami izesitetett akkor ásványvizet próbálj, tán az a legkevésbbé rossz

2017. febr. 2. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam nem rossz a víz, de én is unom néha, télen pedig eleve nem szimpatikus. Inkább teázom. De csinálhatnék limonádét is, ha akarnék, de jelenleg vitaminos pezsgőtablettával ízesítek, ha épp vizet iszom, gyerekkoromban is bevált egy sokkal rosszabb vizű helyen. Remélem, nem árt.

A kalóriatartalmú italok számomra igen korlátozottak, mivel kizárólag délután eszem. Nem saját készítésű italokat pedig nem iszom.

Bizonyos étkezés mellett alig kell inni, de ez nem az én műfajom.

Mi a furcsa abban, hogy (közel) nullkalóriás egy ital? Nem művészet ilyen készíteni.

2017. febr. 3. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Az ősember vizet ivott semmi mást

A kutyánk is vizet iszik

2017. febr. 3. 01:11
 5/6 anonim válasza:

Az összes 0 kalóriás ital tele van mindenféle mesterséges anyaggal.

Igyál vizet, hígabb teát citrommal.

2017. febr. 3. 01:57
 6/6 DJLance válasza:
Kólát keverj össze Fantával, majd rakj bele cukorszirupot mézzel összekeverve. Majd egyél meg egy BigMac-et!
2017. febr. 3. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!