Mit lehet inni diétában hosszú távra?
Kivagyok a víztől ...
Nem tudom a nullkalóriás innivalók jók e hosszútávra? És egyébként foglalkoztat hogy hogy lehet hogy 0 szénhidrát van benne...? Köszi a válaszokat.
hát mi lenne benne szénhidrát? édesitőszer meg energiamentes vackok vannak benne
energiamentes kóla,ilyen-olyan izesitett ásványviz meg persze tea cukor nélkül(zöldtea legjobb)
hosszútávon? tehát hogy semmi mást nem iszol? úgy semmit nem érdemes, én heti 2liternél nem ajánlok többet... én megveszem a kis 2literes 100forintos energiamentes kólát és legalább 1 hétig, de van hogy több napig kitart, 2-3 decit iszok vacsihoz aztkész
ha mindenáron muszáj valami izesitetett akkor ásványvizet próbálj, tán az a legkevésbbé rossz
Nálam nem rossz a víz, de én is unom néha, télen pedig eleve nem szimpatikus. Inkább teázom. De csinálhatnék limonádét is, ha akarnék, de jelenleg vitaminos pezsgőtablettával ízesítek, ha épp vizet iszom, gyerekkoromban is bevált egy sokkal rosszabb vizű helyen. Remélem, nem árt.
A kalóriatartalmú italok számomra igen korlátozottak, mivel kizárólag délután eszem. Nem saját készítésű italokat pedig nem iszom.
Bizonyos étkezés mellett alig kell inni, de ez nem az én műfajom.
Mi a furcsa abban, hogy (közel) nullkalóriás egy ital? Nem művészet ilyen készíteni.
Az ősember vizet ivott semmi mást
A kutyánk is vizet iszik
Az összes 0 kalóriás ital tele van mindenféle mesterséges anyaggal.
Igyál vizet, hígabb teát citrommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!