Van itt valaki olyan, aki ért a tesztoszteronhoz és annak pótlásához?
Ma csináltattam vérvételt, elvileg csütörtökre kész lesz az eredmény.
2 éve edzek keményen, rendes táplálkozással és alig fejlődtem valamit.Ez a probléma és ez mellett még néhány arra enged következtetni, hogy alacsony a tesztoszteron-szintem.Attól tartok, hogy a természetes pótlás nem lesz elég és gyógyszeres pótlásra lesz szükségem.Nem akarom magam túltolni, nem doppingként használnám, csak hogy a normális izomnövekedés meginduljon és a problémák elmúljanak.
Milyen alkalmazásban kéne szednem hogy ne szűnjön meg a testem saját termelése és elkerüljek mindenféle kellemetlen mellékhatást?
A válaszokat előre is köszönöm!
Majd írd meg, hogy mennyi lett, érdekelne, meg az is, hogy a doki mit mond majd rá.
Ha felír valami szurist vagy kenőcsöt, akármit, akkor úgy kéne szedni, ahogy ő előírja. Szerintem max heti 100-150mg-nyit fog engedni, ha ez kell neked.
Én már használtam külső tesztót, vagyis izé, nem én, hanem a szomszéd, heti 500mg-ot, ha jól emlékszem, ennyit tolt, jött vele tömeg szépen.
Arra nem tudok választ adni, hogy milyen dózistól nem állna le a saját termelész. Ha alapból kevés, akkor én valami természetes fokozót kipróbálnék, ha az se jó, akkor kis nolvát, ha az se, akkor pótlás.
Egy ideig úgy edzettem, hogy akkora súllyal, amennyivel ment 8-10 ismétlés.Egy keveset fejlődtem, de ennyi.
Áttértem a Suleiman féle edzésre, vagyis egy testrészre csak 1 gyakorlat, akkora súllyal, amennyivel épp ment a 6 ismétlés és addig csináltam a szériákat, amíg már egyetlen sem ment.Minden testrészemre edzettem.
Táplálkozásnál megvolt mindig megvolt az 5-6g/tskg szénhidrát és a 2g/tskg fehérje.A súlyom az nőtt, de az izmom az nem, hanem hasra kezdtem el hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!