Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesítmény fokozás, naturál...

Teljesítmény fokozás, naturál keretek között?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy milyen gyógyszerek(Vény nélkül kapható), vagy étrend kiegészítők vannak, amik átmenetileg képesek emelni a teljesítményünkön, mint pl a koffein?

a koffeint ki is zárnám, rám nem hat, egész pontosan fordítva.(Ezt a hatást gondolom nem lehet megfordítani)

Ha valaki tudna mondani valamit, ami segít abban, hogy ne csak 20% ot tudjak teljesíteni a valós teljesítményemből, egy-egy fárasztó,rosszabb nap után, azt megköszönném.

2017. jan. 25. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:

hát a kreatint fogják itt mondani, meg ugye a koffein van

de először megkéne bizonyosodni hogy elegendő makro(ch,fehérje,zsir) és mikro(vitamin,ásványi anyagok) tápanyagot viszel be, valamint pihenés+kell mennyiségű viz(3-4 liter)

ha ezek megvannak akkor mehet pl kreatin

2017. jan. 25. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Koffeint csak heti 1x használj, mert hosszútávon csak gyengít. Nagyon kimeríti az idegrendszert.
2017. jan. 25. 21:36
 3/9 Andi80018 ***** válasza:
Próbálj koffeinmentes No-fokozókat.
2017. jan. 25. 21:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Üdv.

#1: A vitamin, ásványi anyag bevitelem, és a táplálkozásom adott ahhoz, hogy megfelelő teljesítménnyel tudjak edzeni.Nem állandó a probléma, csak néha van, ha fáradtabb vagyok.Emelek még 1 liter vizet, hogy 4 legye, megnézem változtat e valamit.

#2: Koffeint ha egy hónapban csak egyszer használok, akkor sem működik, illetve minél nagyobb dózist próbáltam, annál jobban álmosított.

#3: Próbáltam, dupla adagokban, keverve, de semmi hatás.

Köszönöm a válaszokat. Ha van még valakinek ötlete, szívesen látom.

2017. jan. 25. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok, hülyén hangozhat de ha fejben kész vagy rá hogy felpörgesd magad akkor egy kis kardio felpörgethet, nálam bevált már nem egyszer, valami zene ami felpörget(PANTERA!!! :D) meg valami mozgás( pogo :D )

lehet hogy csak nálam válik be, de tegyél egy próbát majd, nem vesztesz semmit

2017. jan. 25. 22:30
 6/9 Zedricht ***** válasza:
Kreatin meg most sokan rossz szemmel néznek majd, de az L-carnitin is képes dobni egy kicsit. Mondjuk nem felpörget, hanem inkább nem enged nagyon álmosodni.
2017. jan. 26. 06:54
 7/9 Andi80018 ***** válasza:

Béta-alanin, arginin, magas leucin tartamú BCAA/MHP/ fogyasztása, min. 1500 g L-carnitine.

Nekem most nagy kedvencem az Anadrox, L-carnitinnel nekem bejön.

2017. jan. 26. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Edzés előtt 2 órával kaja.

Sok víz (a koffein is csak akkor hat, ha vizet iszol rá)

Agyban el kell felejteni a munkát.

Aztán bemelegítés végére lesz energia

2017. jan. 26. 20:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Te mit ajánlasz bemelegítésnek, hogy ne fáradjak el túlságosan, ne legyen se kevés, se sok?

2017. jan. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!