Teljesítmény fokozás, naturál keretek között?
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy milyen gyógyszerek(Vény nélkül kapható), vagy étrend kiegészítők vannak, amik átmenetileg képesek emelni a teljesítményünkön, mint pl a koffein?
a koffeint ki is zárnám, rám nem hat, egész pontosan fordítva.(Ezt a hatást gondolom nem lehet megfordítani)
Ha valaki tudna mondani valamit, ami segít abban, hogy ne csak 20% ot tudjak teljesíteni a valós teljesítményemből, egy-egy fárasztó,rosszabb nap után, azt megköszönném.
hát a kreatint fogják itt mondani, meg ugye a koffein van
de először megkéne bizonyosodni hogy elegendő makro(ch,fehérje,zsir) és mikro(vitamin,ásványi anyagok) tápanyagot viszel be, valamint pihenés+kell mennyiségű viz(3-4 liter)
ha ezek megvannak akkor mehet pl kreatin
Üdv.
#1: A vitamin, ásványi anyag bevitelem, és a táplálkozásom adott ahhoz, hogy megfelelő teljesítménnyel tudjak edzeni.Nem állandó a probléma, csak néha van, ha fáradtabb vagyok.Emelek még 1 liter vizet, hogy 4 legye, megnézem változtat e valamit.
#2: Koffeint ha egy hónapban csak egyszer használok, akkor sem működik, illetve minél nagyobb dózist próbáltam, annál jobban álmosított.
#3: Próbáltam, dupla adagokban, keverve, de semmi hatás.
Köszönöm a válaszokat. Ha van még valakinek ötlete, szívesen látom.
első vagyok, hülyén hangozhat de ha fejben kész vagy rá hogy felpörgesd magad akkor egy kis kardio felpörgethet, nálam bevált már nem egyszer, valami zene ami felpörget(PANTERA!!! :D) meg valami mozgás( pogo :D )
lehet hogy csak nálam válik be, de tegyél egy próbát majd, nem vesztesz semmit
Béta-alanin, arginin, magas leucin tartamú BCAA/MHP/ fogyasztása, min. 1500 g L-carnitine.
Nekem most nagy kedvencem az Anadrox, L-carnitinnel nekem bejön.
Edzés előtt 2 órával kaja.
Sok víz (a koffein is csak akkor hat, ha vizet iszol rá)
Agyban el kell felejteni a munkát.
Aztán bemelegítés végére lesz energia
Kedves utolsó!
Te mit ajánlasz bemelegítésnek, hogy ne fáradjak el túlságosan, ne legyen se kevés, se sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!