Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha úgy edzek, hogy az alkaromo...

Ha úgy edzek, hogy az alkaromon van egy heg (szemölcsöt távolítottak el onnan korábban), akkor ez a heg sosem fog elmúlni?

Figyelt kérdés
A heg még mindig piros, rózsaszín valamelyest, pedig a beavatkozás kb. 1 éve volt. Úgy gondolom, hogy egy időre abba kellene hagynom az edzést, mert akkor sosem fog kifehéredni a heg, mert az alkarom vastagodása miatt a bőr mindig feszülni fog rajta, így nem lesz ideje regenerálódni.

2017. jan. 17. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen. Nem fog elmúlni attól, hogy abbahagyod. Van amúgy rá valami kenőcs.

Amikor benne volt a varrat, akkor edzettél?

Egyébként el fog fehéredni. Nekem sok hegem van a térdemen, mert szétrúgták focizáskor meg elestem és elfehéredtek idővel.

2017. jan. 17. 20:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Amikor benne volt a varrat, akkor nem edzettem, erre azért figyeltem, de utána sem egyből kezdtem el. Egyébként kenem Aloe Vera géllel, nem tudom, mi fog változni tőle.
2017. jan. 17. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Én akkor is edzettem egy keveset amikor benne volt. Te meg nem és mégis piros.

Szerintem mindenkinek más-más a bőre. A kiszedéstől is függ.

Ha szépen szedik ki, akkor gyorsan elhalványul. Ha nem sikerül jól, akkor pirosas marad. Később persze halványul.

Amúgy én is aloe verával kenegettem, de nem sok kitartásom volt, szóval felhagytam ezzel. :)

2017. jan. 17. 20:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet azért is piros, mert a hidegben valamelyest kiszárad. Legalábbis nekem a kézfejemen is hamar, gyorsan kiszárad a bőr a hidegben, aztán az is bepirosodik, de ezt legalább tudom, hogy a hideg miatt van, a heggel kapcsolatban bizonytalan vagyok.
2017. jan. 17. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, de lehet benne valami, de érzed a tapintásán, ha száraz.
2017. jan. 17. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, viszont sajnos nem tudom most sem, hogy hagyjam abba az edzést egy időre, esetleg ne. Talán kipróbálok egy gyógyszertári krémet, ami direkt arra a célra van, hogy segítsen felgyorsítani a bőr regenerálódását.
2017. jan. 17. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha akarod hagyd az edzést. De én például minden nyáron elutazom egy hosszabb időre, ez kb. 1 hónap. Addig nem edzem. Nekem sajnos ez idő alatt sem halványult jelentősen. Nekem 2 éve volt a műtét. Fehéredett persze, de lassan múlik. Ez van. :C
2017. jan. 17. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ugyanaz mint a "tigriscsíkok"(ha nem akkor elnézést). Azzal pedig semmit tudsz kezdeni. Kialakulását lehet gátolni kakóvajjal,testápolóval. Nőknek van ilyen készítmény terhességre hogy nyúljon a bőrük az a legjobb a kialakulás ellen.
2017. jan. 17. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Én soha nem hagynám abba az edzést egy alkarheg miatt.És összefüggést se látok abban hogy gyorsítaná a pihenés a heg színét.Ezt csak az idő orvosolja szerintem. A kifehéredés évekig eltart. Ha nincs kedved edzeni találj magadnak valami jobb kifogást mert ez harmatgyenge.:))
2017. jan. 18. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!