Tudtok ajanlani valami otthoni feherjet ami jo ha gyuras utan megeszem/beszedem?
Figyelt kérdés
Nincs idom nagy gyurmazasra mostanaban, viszont szoktam hasra azert edzeni ha ugy van idom, csak ilyen felulesek stb. es esetleg tudtok valami izomnovelot amit utana vagy elotte kene beszednem, vagy esetleg ha valami gyumolcs fele akkor megennem..:D a lenyeg hogy valamit ajanlani, hogy esetleg epuljon is a hasizom ne csak visszanyerjem a regi, eddig elert eredmenyt..
az ilyen -patkanymereg" stb valaszokat nem veszem figyelembe..
2017. jan. 17. 16:32
11/11 A kérdező kommentje:
Skacok!! Bocs ha hülyén tettem fel a kérdést, másra is figyeltem közben szeretnék előrrébb jutni... Az értelmesebb válaszoktól okosabb leszek és köszönöm, a többi unatkozóval akinek van ideje, hogy gyakorikerdesek.hu-ra járjon szórakozni, időt ütni azt sajnálom, azzal
nem foglalkozok. Üdv
2017. jan. 17. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!