Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire vesz vissza az...

Mennyire vesz vissza az alkohol a teljesítményből, izomtömegből?

Figyelt kérdés
Ha pár hetente berúgok?
2017. jan. 15. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kiadósabb ivás ront a teljesítményen. 1-2 pohár nem jelentős.
2017. jan. 15. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De inkább csak erőből,izomvesztés nincs?
2017. jan. 15. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Izomvesztés is lehet de inkább a fejlődést hátráltatja.
2017. jan. 15. 13:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem.És hogy értve,pár edzés kiesést jelent?
2017. jan. 15. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent elhinni. Nyugodtan eleresztheted magad néha ne fosszad meg magad a társasági élettől. Én havonta 1 és 3 alkalom közt fogyasztok alkoholt, a mennyisége alkalom és társaság függő. Eees ugyanúgy fejlődök ;) nem vagyunk profik semmit nem kell tuldramatizalni.
2017. jan. 15. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm.Mit szoktál inni általában? Én van,hogy többfélét,nálam is változó,hogy mikor mennyit,valamikor kicsit ittas vagyok.Egyébként én se szoktam nagy visszaesést érezni,max 1 kg lemegy 1-2 napra.
2017. jan. 15. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Sör, pálinka, fröccs, vodka. Természetesen nem igy egybe hanem egy alkalomkor maximum csak 2 fèle piat. Néha Tátrateát az 60% alkohol tartalmú. Egyébként pont egy masnapos szombaton sikerült rekordot guggolnom :D
2017. jan. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!