Pectus excavatum műtét?
Figyelt kérdés
1 év alatt 77-ről 100-ra tömegeltem, 2m magasság úgyhogy nem vagyok még valami nagy darab. Lényeg a lényeg, hogy lesz egy műtétem a tölcsér mellkasom miatt, pectus excavatum. Utána kb 1 hónapig a kondi off. Mondjuk ha le is megyek mellezni nem fogok 1 darabig. Sok lesz a visszaesés ha a kaja lesz bőven..?2017. jan. 12. 21:07
1/2 anonim válasza:
Vegyed lejjebb a kaját mert csak elhízol, ha ugyan annyit eszel mintha intenzíven edzenél.
A külsődön nem fog túl sok változás látszani ha 1 hónapot kihagysz (ha naturál voltál), az erődet teljesen el fogod veszteni, szükséged lesz majd 1 hét laza rehab edzésre, utánna 2-3 hét alatt jön vissza az erőszint, de mivel te még kezdő vagy (1 év) lehet hamarabb is.
Egyébként nem segített az edzés a törcséplmellkason?
Ha kevésbé súlyos akkor elvileg azzal is meg lehet oldani. (de nem vagyok orvos)
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a tapadása nekem a szélén van, ill a mellbimbó részen és kinézetre egyre nagyobb a "gödör"
2017. jan. 12. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!