Hullahopp karikával szeretnék zsírt égetni. Mennyire jó ez helyi zsírégetésre?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a hasamon forgatom a karikát 20 percig, majd a combjaimon szintén 20 percig, és utána kinyújtva a karjaimat, azokon is 10-10 percet, így egész testemet végig dolgoztatnám, keményen.Mennyire hatékony edzésfajta ez szálkásítani, ha a sok a szír?#rosszforma
2017. jan. 10. 17:52
1/8 A kérdező kommentje:
*ha sok a zsír
2017. jan. 10. 17:53
2/8 anonim válasza:
nincs helyi zsírégetés, kalória mínuszban lehet csak fogyni, de a test fogja eldönteni, honnan égeti el a zsírt.
3/8 anonim válasza:
amit leirtal eleg hulyeseg... etrend kell es rendes edzes. Es ahogy elottem is mondtak NINCS HELYI ZSIReGETES!!!
4/8 anonim válasza:
Szerinted ha a nyakadon forgatod, akkor onnan fog a zsír égni?
7/8 anonim válasza:
Igenis van hatása helyileg.Tudom, mert már többször sikerült vele lefaragnom a hasamból, derekamból.Bár én alapból inkább fogyásra vagyok hajlamos, tehát nálam gyorsan megy ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!