Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A képen a három férfi annyira...

A képen a három férfi annyira naturál mint egy szilikon implantátum?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jan. 8. 14:58
1 2
 1/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
Alap.
2017. jan. 8. 15:04
 2/12 A kérdező kommentje:

Rohadtul idegesít már hogy mindenhol 100X leírják hogy full nattyk.

Basszus Magosi kb 30 körül kezdte el a súlyzós edzést, előtte karatézott, ami szép, csak semmi köze a testépítéshez.

2017. jan. 8. 15:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Végre egyszer magam láthatom vissza ezen az oldalon, igaz nem is rég vagyok fenn.

Az egyik a képen én vagyok, és a hölgykoszorúból ott a csajom is.

Minden jót:)

2017. jan. 8. 16:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Gratulálok hozzá hogy abból élsz meg hogy hazugságokkal csinálsz pénzt, semmivel nem vagy jobb egy politikusnál vagy bűnözőnél :)

A csajodhoz is gratulálok! Megdugni még megtudod vagy azt a sok koksz miatt már más valaki végzi el?

2017. jan. 8. 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Adjak egy nyugicukorkát?

Úgy látom rád férne.

Irigység ellen még nem találták fel.

2017. jan. 8. 17:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyszer írtál egy cikket te is meg a Laci is, hogy miért nem jó naturálban a túlzott lelkesedés, és a napi többszöri súlyzós edzés.

Aztán leírtátok az edzésterveteket amiben rendszeresen napi két súlyzós edzés volt, meg posztoltál képeket is amiben írtad hogy ma is kétszer edzettünk.

Igazából nem csak ezek miatt idegesítesz, hanem azért is mert fiatalabb koromban hittem nektek, és elbasztam egy csomó pénzt az idióta semmitérő tápkiegeitekre(ahelyett hogy a rendes ételről beszéltél volna), meg követtem az általad tanácsolt magas ismétléses izolációs mozdulatokon alapuló supersettes hülyeségeket ami egyértelműen csak kokszosoknak optimális.

Mindegy, aludj jól, hasznos tagja vagy a társadalomnak.

A lényeg hogy legyen sok pénzed.

2017. jan. 8. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező szerinted arc meg név nélkül valaki itt a neten azt írja, hogy ő az a bizonyos kigyúrt csávó, irigykedj rá, meg a nőjére is, azt te tényleg el is hiszed? :D Nagyon gyerek lehetsz akkor még a neten.
2017. jan. 8. 18:28
 8/12 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy hogy ő e az vagy sem, a lényeg az üzenetem.

Az fb oldaljukról ezeket törlik.

Az embereknek látniuk kell hogy hazudnak nekik, ráadásul sokszor az egészségükkel is játszanak, mert amennyi édesítőszer van ezekben a tápkiegeben amiket promóznak, az minden csak nem egészséges.

Ráadásul semmi szerepük nincs az egészben.

Edzés+diéta(rendes étel)+genetika+koksz.

Azokon a versenyeken ahol indulnak, ez számít.

2017. jan. 8. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Most oszinten, neked jobb lenne a napod, ha megtudnad, hogy nem naturalok? Remelem azert van mas elfoglaltsagod. Ezer meg egy testepito allitja magarol hogy natur. Sosem fogod megtudni hogy az vagy sem... de azert egy bizonyos tapasztalattal meg tudod allapitani. Szerintem inkabb magaddal foglalkozz. Abbol legalabb van hasznod is. Es ne erts felre nem vedem a kepen a sracokat. Csak k#urva folosleges ezt tippelgetni, hogy ki natural es ki nem az.
2017. jan. 8. 21:42
 10/12 A kérdező kommentje:

Pont hogy nem csak magam miatt csinálom, hazudnak másoknak, félrevezetik az embereket, és ebből élnek meg.

Én is régebben szoptam miattuk, örülnék ha egyre kevesebben lennének akik hisznek nekik.

2017. jan. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!