Egy vékony, kockahasú fegyencedzős csávó, vagy egy alapból nagydarab,100 kilós enber erősebb fizikailag?
Sziasztok!
Ez a kérdés túl sok mindentől függ.
Az én példámból kiindulva: 65 kg vagyok, de világ életemben végeztem folyamatosan fizikai munkát. (Szabolcsi vagyok). Nem szeretném lenézni a városiakat, de fizikumban messze el maradnak a hozzám hasonlóaktól (ha gyurnak ha nem). Sajnos erre volt is példa bebizonyítani :( És nem azért azért mert én verekedős vagyok, hanem mert egy 100 kilós kidobó mindenáron engem akart kicsinálni, mert szerinte én totál részeg voltam. ....
Mondam neki menjünk akkor el a köv. utcasarkig úgy hogy ne hívja a többieket. Nekifutásból egy parasztlengő.....
Szerintetek?
Én a nagydarab csávóra tettem le a voksomat, de elmondok egy esetet. 40 éve volt egyszer egy vidéki csajom. Akkoriban a kocsmák udvarán rendszeres volt a bunyó. Valahogy csak ezt az egy érdekérvényesítő eszközt ismerték (el) az emberek. :-))
Szóval egy vékony madárijesztőnek nagyon nem tetszett, hogy szerinte lenyúltam a barátnőjét. Nem ragozom, verekedésre került sor. Gyakorlott verekedő voltam, és nem is rossz, noha a legtöbbször a tekintélyt parancsoló külsőm is elég volt. Ezt a csávót azonban nem tudtam földre vinni. Ha megütöttem, meg se kottyant neki, elkapni meg nem tudtam, mert rendkívül fürge volt. Egyszer mégis sikerült. Nekivezettem fejjel az ajtónak, a z orrába térdeltem, csinálhattam bármit, nem adta fel. Végül a barátai fogták le, hogy hagyja már abba. Állítom, nem volt több 50 kilónál a fickóban. Vörös hajú, szeplős, nyüzüge kisfiú volt, de nagyon szívós. Örök emlék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!