Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lapos, löttyedt fenékre mit...

Lapos, löttyedt fenékre mit edzzek?

Figyelt kérdés
Elég lapos fenekem van, és semmi nem segít rajta, konkrétan fél éve edzek de semmi változás.Nyárra(Júniusra) kéne nagy változást elérni mert akkor megyünk strandra az osztállyal.Otthon végezhető gyakorlatokat írjatok!Lehetőleg a rendszerességet és s feladatok mennyiségét is osztjátok meg velem! 14/L

2016. dec. 26. 19:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként vékony vagyok és sportos alakom van.A hasam elég izmos, a karom is, a lábam, combom is de a fenekem lapos :(
2016. dec. 26. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
fél év alatt semmi változás? hmm, leirod az eddigi edzésterved?
2016. dec. 26. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Lábfeltolás, pisilő kutya, híd, nyújtott lábemelès hátra,hátul keresztezés ez mind 30szor.
2016. dec. 26. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pisilő kutya. :'DDDD Ezen felnevettem.

Kitörést csinálj, guggolást, ha megy egyre több, akkor súllyal kellene és egyre nagyobb súllyal.

Vagy ezeket is csinálhatod, ha otthon edzel, jobb, mint a semmi.

https://www.youtube.com/results?search_query=home+booty+work..

2016. dec. 26. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát na, én mindig is úgy tudtam hogy így hívják :D. Köszi a választ! :)
2016. dec. 26. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban a guggolás segít legtöbbet. Ha súlyokkal csinálod, akkor annyit pakolj rá, hogy menjen 8-10 ismétlés.

Esetleg konditeremben a combhajlítás.

2016. dec. 27. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!