Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lehet sárga a vizeletem?

Mitől lehet sárga a vizeletem?

Figyelt kérdés
Ha megiszok napi 7-8 l vizet nem szedek semmilyen vitamint pár napja akkor mitől lehet szinte mindegyik vizeletem sárga színű ? Napi 1-2 órát edzek,nem végzek fizikai munkát,nem szaunázok semmi ilyesmi. 19/f/94kg
2016. dec. 24. 08:22
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Ja, há jövőre akkor első utad az orvoshoz vezessen, 8 liter víz az bőven kóros szint, ott már valami cukorbetegség vagy egyéb nyavaja van a háttérben.
2016. dec. 24. 08:59
 2/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem a víz kóros, annyit nyugodtan megihat. Az a furcsa, hogy ennyi folyadék mellett sárga a vizelete.
2016. dec. 24. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos vitaminok színezik a vizeletet, tehát attól is simán lehet...
2016. dec. 24. 11:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs cukorbetegég,szándékosan iszom ennyit. Tudom de nem szedek (pár napja) vitamint és nemváltozott. Gondolom a zöldségbe gyümölcsbe meg nincs annyi hogy megszínezze vagy igen ? Ca mg szedek de az nem csinál ilyet ha jól tudom. Egyéb ötlet mitől lehet még ?
2016. dec. 24. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél orvoshoz. Nekem vesebajom volt, de én most napi 3g C-vitamint letolok. Kb. 1-1 és fél liter víz után már átlátszó a vizeletem. Én arra tudok gondolni, hogy pont az a baj, hogy nem viszel be elég vitamint. Nem tudom, ez csak egy tipp. Nem vagyok orvos, ezért jobb ha elmész egy orvoshoz és segít neked.
2016. dec. 24. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
A b vitamin szinezheti sargara a vizeletet. De nekem 1 nap utan kitisztul. Miota nem szedsz vitamint es elotte mit toltal? Szerintem meg varj par napot. Lehet nem urult ki. Bar furcsa...
2016. dec. 24. 15:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Mega daily one (winter-x ,d vitamin,Ca,mg,izületvédő). De szoktam szedni hébe hóba csak nem szereti a gyomrom így csak néha. Heti 1-2x. Pár napja nem tudom pontosan mióta nem szedem de nem járok sűrűn wc-re annak ellenére hogy ennyit iszok már és csak az elmúlt 1-2 hétben nem volt átlátszó előtte igen 5l után.
2016. dec. 24. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,vízben oldodó azért 1 nap alatt ki kéne menjen a b vitaminnak. Edzésen sokat iszok 2-3l és akkor átlátszó szokott lenni majd este megint visszaáll a sárgás színre. Csak fura nekem.Aztán még az is lehet hogy valamibe tettek b vitamint amiről nem tudok :D
2016. dec. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!