37es kar jónak számít?
Figyelt kérdés
Tényleg csak vélemény szinten kérdezem,hogy 183 cm magasan 67 kg-al 37es kar jónak számít? :) Semmi zsír,és sajnos még a kajára se figyelek oda,de szerintem egész szép. (8%-os testzsír)2016. dec. 11. 11:22
1/11 anonim válasza:
Attól függ, honnan nézzük. Mint szint a testépítésben, kevés, de mint fejlődés ,valamihez képest, lehet jó eredmény, mondjuk, ha 2 hónappal ezelőtt még csak 35-ös volt.
2/11 anonim válasza:
Ha neked tetszik, az a lényeg. Én személy szerint az én 42-es felkaromat is kicsinek találom, igaz, ez 15% körüli tzs-vel ennyi, pucolva 40 körül lenne, de lényegtelen, nekem ez kevés.. :D
3/11 Kenzo Tenma válasza:
Vékony, de 8 %-os testzsírral biztosan esztétikus.
4/11 anonim válasza:
183cm magassággal meg 67 kilóval marha esztétikus lehet.
6/11 anonim válasza:
Na ja, nem ártana a kérdezőre még pár kiló, de igenis lehet esztétikus, ez merőben ízlés kérdése s persze konkrét kinézeté, amiről nem tudunk. Nyilván az ittenieknek szánalmas lehet egy ilyen vékony alak.
7/11 A kérdező kommentje:
Igeen,ez a problémám nekem is,hogy vékonynak találom,viszont a kinézete ,és szárazsága nekem tetszik,pedig nem vagyok elfogult. :D Egy olyan 45-ön lenne az ideál. Őhhm úgy van,hogy másfél éve 30as volt,viszont ezt hébe-hóba 'tömegeléssel','rendes kajával' sikerült összehozni:) Köszi a válaszokat,erre voltam kíváncsi:) ment mindenkinek a zöld:)
2016. dec. 11. 14:08
8/11 Kenzo Tenma válasza:
Szárazon jól néz ki az izom még ha nem is nagy, ezért írtam. Annyira azért már nem szívószál a 37-es, az átlaghoz képest. Testépítői léptékkel nyilván vékony, de ezt írtam is.
9/11 anonim válasza:
Én nem kifejezetten a karjára gondoltam, hanem, hogy unblock sovány a srác nagyon. Fér még rád tömeg bőven.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen-igen tisztába is vagyok vele,hogy fér rám még tömeg :D Csak tudod hogy van ez. minél nagyobb vagy annál kisebbnek látod magad. Aztán rámfért ez a kis lelki fröccs.. :D Köszi szépen,keep going;)
2016. dec. 11. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!