Szteroid rendelés büntetés?
Figyelt kérdés
Ha valaki az interneten keresztül rendel magának szteroidot és postán adják fel neki az von maga után valamilyen következményt?
Ajánlani és terjeszteni illegális.
Ezt tudom. És használni?
2016. dec. 6. 10:42
11/14 anonim válasza:
Annyira nincs nagy piaca itt MO.n, tehát nem igazán foglalkoznak vele, inkább csak a nagyobb terjesztőket, laborokat próbálják felkutatni, az h te rendelsz a netről egy kamu cuccot( amibe valószínűleg hatóanyag sem lesz), senkit sem érdekel.
12/14 anonim válasza:
Ja még szerencse, hogy te értesz hozzá, azért tájékozódsz gyk-n. Nevetséges.
13/14 anonim válasza:
Tévhitben élsz, annak is lehet baja, aki ért hozzá. Ugyanis hiába értesz hozzá, ha nem olyan genetikád, nem bírja a tested. Ezt nem látod előre. Csak azt fogod észrevenni, amikor kezdődnek a bajok. Én nem használnék ilyet senkinek a helyében. A netről rendelt szerek pedig egytől-egyig hamisítványok, szerintem 0 hatóanyag van benne.
14/14 anonim válasza:
A hamisítvány is veszélyes, mert ha nincs is benne a hormon hatású anyag, akkor is ellenőrizhetetlen, milyen segédanyagok kerültek bele!
Azaz hormon készítményt, csak orvos rendelésére, de én azt kívánom mindenkinek, hogy ne legyen rá soha szüksége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!