Nagy a hasam, csináltam vagy 3 felülést, miért nem fogyok már?
Viccet félretéve, youtube videók szerint is tornáztam, naponta 2-3 hónapig. De semmi eredménye, csak annyi hogy feszesebb a nagy hasam :)
Mit ajánlanátok? Kezem tiszta vézna de ha fogyizom csak abból megy le...
Nem, ha eleget fogysz, le kell mennie a hason levő feleslegnek is. Ha testképzavarod lenne, az más.
Nekem mindig csontos volt a kezem, s én is hasból fogyok utoljára, igen hájas has képes egész jól lefogyott minden mással párosulni, de ez van, be kell fejezni a dolgot.
A tornától miért is menne le a zsír? Ahhoz megfelelő étkezés kell.
Ird le egy heten at, amit eszel-iszol. De benne legyen az egy korty viz is!!! Aztan menj vegig tetelesen, es mindegyiknel gondold vegig, hogy az okozhat-e haspuffadast, vagy barmilyen emesztesi zavart. Ugyanis, ha a karod-labad vezna, csak a pocakod nagy, akkor vagy terhes vagy, vagy valaminek az emesztesevel gondod van es ez felpuffaszt (a puffadas nem feltetlenul jelenti, hogy 3percenkent fngasz)
Szoval nezd vegig, mi okozhat gondot: nalam pl a tej, sajt, joghurt es minden tejtermek elhagyasa volt a kulcs, pedig imadtam pl a kefirt es a kemeny sajtokat - de akkora belem volt tole, hogy ha no lennek, atadtak volna az ulohelyet mint terhesnek. Amint abbahagytam a tejtermekeket, kb harom het mulva vegre mar nem csak a tukorbol lattam a hancurlecemet.
3-as igazad van, tejtermékeket szeretem + a kemény sajtot magában is fogyasztani. Most így olvasás után nézem hogy 45% zsír?? Jól olvasom?
Muszáj lesz felhagyni vele :/ Köszi addig is nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!