Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Futással milyen testrészeken...

Futással milyen testrészeken izmosodik az ember? Hetente hányszor kéne menjek futni, hogy legyen eredménye?

Figyelt kérdés
Már nagyon régóta gondolkozom hogy el kellene kezdenem sportolni.. Egyszer elkezdtem kondizni és el is mentem 2 hónapig csak anyagilag nem tudtam fedezni az étrendet, ezért abba kellett hagynom (látszólagos változás is volt)... Szóval a legfőbb kérdésem az, hogy milyen testrészeken izmosodik az ember a futástól.. Előre is köszönöm a válaszokat

#futni futás izmosodás
2016. nov. 27. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Futástól nem leszel izmos, csak az állóképességed nő. Izmosodáshoz elengedhetetlen a súlyzós edzés.
2016. nov. 27. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért más terheléssel is lehet izmosodni, nemcsak súlyzózással, csak az rá a legjobb.

Még futással is izmosodhat az ember, de inkább csak sprintelésnél, amúgy inkább állóképességet ad, valóban.

2016. nov. 27. 19:59
 3/7 A kérdező kommentje:
és milyen testrészeken izmosodnék, ha beiktatnék a futásba egy két sprintelést?
2016. nov. 27. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
tüdő,szív,keringés.
2016. nov. 27. 22:08
 5/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Futás mellé edzhetnél saját testsúllyal, akkor lenne izmosodás.
2016. nov. 27. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már aki értelmeset írt
2016. nov. 27. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem izmosodik semmi.

1-2sprint szaksztól sem,ha állandóan sprintelnél akkor a combod,és egy picit a vádlid.

2017. febr. 21. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!