Az MHN feherje valoban van olyan jo mint a Biotech, Scitec stb. nagyon reklamozott termekek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 11:10
1/19 dirtboy válasza:
ízre természetesen elmarad ezektől hiszen mind a két márka nagyon figyel rá hogy a legfinnyásabbak is gond nélkül fogyaszthassák a terméküket de egyébként igen,van olyan jó.
3/19 Lazy Lover válasza:
miért ne lenne jó?! ami drágább nem feltétlen jobb
4/19 anonim válasza:
én csoki-kókuszt vettem biotechtől és mhn-től is...full ugyanaz, bár én alapból nem édesszájú vagyok, inkább a fűszeres dolgokat kedvelem, összetételre is van olyan jó, (szerintem) izre is, árban meg magától értetődő
5/19 anonim válasza:
Az én szememet kimondottan zavarja ott az a transz zsír...
A dobozom tetejére meg 2gramm van írva...
Mióta feltűnt azóta nem vettem...
6/19 A kérdező kommentje:
Az ize nem erdekel(ettol fuggetlenul ha valakinek bejottt valamelyik, irja meg), inkabb a minosege.
2016. nov. 25. 11:36
7/19 A kérdező kommentje:
Amugy nem tudom hogy vagytok vele, en Scitecet 2x vettem es alig vartam, hogy elfogyjon. Nekem olyan edes, mintha tomeny szorpot innek.
2016. nov. 25. 11:38
8/19 anonim válasza:
Scitecnek direkt van kevésbé édesített változata, most a neve nem jut eszembe...
9/19 anonim válasza:
Nekem most stillmass wpc 80-am van és szeretem. De ha elfogy sztem veszek egy scitec-es marha fej. izolátumot,mert ki szeretném próbálni a marhát illetve a scitec-et is.
10/19 anonim válasza:
A scites-es sima csokoládét nem untam meg még soha. Az összes többitől egy idő után okádhatnékom van (főleg a vaníliától).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!