Mit egyek, hányszor, és mennyit?
Tavaly ősszel kezdtem el kondizni, mert nagyon lefogytam, és anorexiás voltam. Sikerült felszednem 11 kilót. Diétáztam, most is diétázok, és az a tervem, hogy még több izmot növeljek, mert ez a sport lett az életem része. Egyszerűen megállt a súlyom, és a napokban úgy éreztem, hogy fogytam is egy keveset. Rám férne még 2-3 kiló, mert a karom olyan vékony, hogy undorodok tőle. A lábam izmos, és van popsim is, de a felsőtestem egyáltalán nem fejlődik. Heti négy súlyzós edzésem van, ebből két lábnap, egy hát-tricó, egy váll-bicó. Egyszer kardiózok a héten, mert képes vagyok a gyors fogyásra, nagyon gyors az anyagcserém. Nem kajázok nagyon félre, mert mindentől fáj a hasam. Egy nap 4x eszek normális adagokat, reggel 4 fehérjés mérőkanálnyi zabpehely egy nagy adag fehérjével, 10 óra körül csirke-rizs, 1-2 körül ugyanez, és edzés után otthon egy nagy adag csirke-rizs. Min változtassak?
16 éves lány vagyok, 158 cm, és 45kg.
Ha a karodat akarod fejleszteni s a lábad izmos, akkor miért 2 lábnapod van? Ez nem világos számomra.
Nem tudhatom, mennyit eszel, de ha nem növekszik a súlyod, akkor egyél többet. Nem tudhatom, mit, neked kell kitapasztalnod, mivel érzed jól magad s tudsz többletben enni, no persze, az egészség is alapvető.
Egyél többet, ha nem bírsz, akkor picit zsírosabban vagy olyat, amiből több megy be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!