Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik testépítő csaj nektek...

Melyik testépítő csaj nektek a favorit? A nők véleménye is érdekelne.

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 20:26
1 2
 11/18 mannnocska ***** válasza:
93%

Amúgy egy olyan kérdést élnék meg ahova heroldka ne tolna valami totál irreleváns, senkit sem érdeklő, és egyébként is hülyeséget.

Komolyan csak egyszer. A srácnak ennyire szar az élete, hogy itt trollkodik, és provokál?

2016. nov. 14. 09:33
 12/18 A kérdező kommentje:
11# Ez nekem is eszembe jutott, de nem kívántam kommentálni... Lehet ezek a válaszok adják az önbizalmát... Van baja az egyszer biztos.
2016. nov. 14. 09:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Michelle Lewin...mind a személyisége, mind a külseje favorit nálam:)
2016. nov. 14. 10:22
 14/18 mannnocska ***** válasza:
100%
Te egy nagyon mérges, és frusztrált ember vagy.
2016. nov. 14. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
egyáltalán nem, tökéletes az életem, ti veletek van értelmezési probléma. kedvenc testépitőm kiss virág :DDDD MIVAN
2016. nov. 14. 12:39
 16/18 mannnocska ***** válasza:

Hölgyeim és uraim!

Íme egy boldog, tökéletes életű ember! :D

good for youuuuuuu

2016. nov. 14. 13:19
 17/18 A kérdező kommentje:
HeroldKa amúgy hány éves vagy ... A gyerekeket szokták így becézgetni, LajosKa, PetiKe, stb. Szóval mindenbe bele lehet kötni, persze csak akkor, ha az ember akar...és folyton irányitani akar, ez az én nyomorult kérdésem, amit szétbarmolni jöttél ide. Okoska tudjuk, hogy mindent tudsz, de mi lenne, ha egyszer a pszichológusodnak mondanád el? Lehet ő tud segíteni... Mi itt Nem. Ha a Kiss Virág nem testépítő, akkor minek nevezzük szerinted? Eladó vagy könyvelő? Te az az igazi unatkozó f a szfej vagy aki csak piszkál másokat mert egy f o s az élete !
2016. nov. 14. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tíltva lett herold. :/
2016. nov. 15. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!