Szteroidokról olvasnék, kérdés lent!?
Szevasz kérdező!
Látom nagy a homály, írok egy kicsit.
Több évtizede használok ezt azt.
versenyző voltam, majd erőemelő, most "favágó" vagyok(kidobó, tuskókat dobálok kifelé).
Szóval hosszú múltam alatt volt bennem pár dolog.
Lehet ezt egészségesen meg károsan csinálni.
Írhatnék ide kisregényt is miket láttam, de pár sorral elintézem, majd ír még aki akar.
Volt olyan ismerősöm aki treni-től úgy tele volt, hogy hosszúújas feszülős felsőben olyan lópatkója volt a tricepszén, hogy a csajok lépten -nyomon megállították.
De olyan is volt, aki sürgősségire került és transzpalntáció miatt él még.
Szóval elég vegyes vágott, a netes kamu vackok, mind kamuk!
Reklámoldal szinte mindegyik, ha valaki gí képzeli el, felesleges is erre időt pazarolnia, még gondolatban is.
nekem főszezonban növi meg egy másik cumó megy, holt szezonban treni,propi,szuszta,omna,vini,boldi.
ilyenkor a növi pihenőn van.
Ősszel és nyáron alig vagyok 140kg.
De tavasszal, mikor indul a növi, kifeszülök, mint a vitorla.
Béci vagyok, lehet láttál már,Debrecen szoktam pumpálgatni a haverokkal(mikor nem dolgozok külföldön).
45F,140kg,197cm, kar 52 laposan(holt szezonban), 54 cm eresen, tavasszal.
Béci nem létezik csak szólok,egy troll,minden hova beírja ezt a hülyeséget,ő sajnos nem hogy testileg de szellemileg is alultáplált.
kérdező
én sosem bíztam így az idegenekben,kitudja ki ül a monitor másik oldalán,meg ha valamit árul akkor nyilván azt sztárolja.
ha csinálni akarod akkor keress a közeledben kapcsolatot,az ilyet személyesen kell lebonyolítani és olyantól tanácsot kérni hogy mi hogy legyen aki sokszor használta már.
Az alap leírást sok helyen Vida Zolitól vették, így arra lehet adni. A hozzászólásos rész már más.
Szteroidenciklopédia, testmester, anabolics, x-files könyvek amik megbízhatóbbak. De a legjobbak az angol oldalak. Kell egy kis endokrinológiai alap, hogy megértsd.
dirtboy
Nagyon is valóságos vagyok, annak érzem magam.
Lehet neked elképzelhetetlen hogy 90kg-nál is több legyél, valakinek ez összejön még naturálon is.
Az hogy néha írok kezdő mazsoláknak ezen az oldalon, csak azért van, mert rossz látni, némelyiknek mennyire nincs fogalma a dolgokról.
Persze én is elítélem a "kiegészítők" használatát(kezdők,amatőrök esetén), de aki akarja az csinálja.
Régen eléggé benne voltam ebben a sportban, manapság megmaradt inkább az edzés utáni rajongás, és ennyi.
Ezért is szoktam lejárni pumpálgatni, nekem már nem cél hogy 290kg-t nyomkodjak fekve, meg 300 kg felett guggoljak, inkább kisebb súlyokkal pumpálni szooktam,jobb az ízületeknek is.
Ezért írtam, hogy fekve 170-180kg 4*20 megy, 200-210 kg 4*10 ha jó formában vagyok.
Hidd el nem ritka hogy valaki így nézzen ki, több ismerősöm is hasonló formában van, a kollegák közül meg szinte mindegyik ilyen forma.
Ha te meg megmaradtál ilyen hobbigyúrós, kocakoxolgatós, naturálkreatinos kúrás embernek, az a te dolgod.
Mivel a kérdező a cuccokról akart olvasni, gondolom egy kis személyes felhanggal, így hát írtam neki, hogy okuljon, tanuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!