Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 300 kilót lehetséges felhúzni...

300 kilót lehetséges felhúzni naturálban?

Figyelt kérdés
Ismerek egy embert,aki ilyen önjelölt személyi edző.Nekem is bele akar szólni az edzéstervembe meg mindenbe.Azt mondja,hogy csúcsformában felhúzott 300 kilót.174 centi 95 kiló az ember,de tiszta zsír,nagy hasa van,ilyen mikulás testalkat.Meg elég balhés,kidobóként dolgozik,sokat verekszik,volt már neki rendőrségi ügye is.Szóval nem tudok,hogy vagy hazudik vagy cuccol(t)

2016. nov. 3. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hazudik, vagy cuccolt. :)
2016. nov. 3. 13:19
 2/7 EZ-M ***** válasza:
93%
Lehet hogy mindkettő.
2016. nov. 3. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
szerintem nem.
2016. nov. 3. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1* és szabálytalanúl erőlkve veszélyeztetve a gerinced meg mindened talán... de szabályosan biztosan nem.

Én láttam már girnyó segédmunkást pánikhelyzetben raklap téglát megemelni szóval semmi nem lehetetlen.

2016. nov. 3. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szúrta magát a segédmunkás
2016. nov. 3. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
4. De az az adrenalin miatt van, azzal mindenki felemel 300 kg-ot, de nyugalmi állapotban szerintem lehetetlen annyit felhúzni naturalba, eddig 250-nél nagyobbat se nagyon láttam akiről tudtam, hogy natural.
2016. nov. 3. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu... Vagy a súly, vagy a naturálság, esetleg mindkettő.
2016. nov. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!