Naturál ez a csávó? Nem tartom valószínűnek, hogy 2 év alatt el lehet ezt érni.
na sziasztok, igen, naturál, de azt is hozzá teszem hogy még. 230 at húzok fel és nem 220-at, de azért köszi. 168 centi vagyok, kg kb 78-81 között szokott lenni, 2 és fél éve edzek, előtte 3 év thaibox. heti 5x edzek, sosem hagyok ki edzést, 2-3 napnál több nem volt, hogy nem edzettem volna, az is nyaralás és hasonló miatt. a kajám jó, és jól edzek, és edzek, igen, az az én anyukám, azért is köszi :DD őh... mi volt még... ja a hátam nem pattanásos, nézd meg a felhúzós videó első 20 másodpercét. néha 1-2 napig az, és vádlizástól vagy bármitől, amin a nyakamon van a súly, begyullad, és pár hétig csunya, meg izzadok mint a ló, az se jó neki. aki a metás dolgot irta, ott az a poén, hogy nem vagyok vizes, arcom se kerek, semmi, hogy metáznék?
itt a "pattanásos" hátam:
https://www.youtube.com/watch?v=MXWsUKbPfzQ
0:6 - 0:10
akik azt irjak, hogy nem natural azok tenyleg menjenek tanulni Heroldhoz. xd
Amugy nekem pont az a forma tetszik ahol latszik, hogy dietaztal, a tobbin kicsit fedett vagy, de a tomeg melle nem lehet maskepp naturba.
Szerintem is simán lehet natural. Nem túl száraz és nincs rajta akkora embertelen tömeg. Jó kaja, jó edzés, a küzdősport meg adta a jó alapot.
Aki meg azt írta, hogy natúrba nem lehet 220-at húzni, annak üzenem, hogy a naturál limit 250 körül van.
Minden esetre grat hozzá Herold, jó ez. Bár a lábad kicsit mintha le lenne maradva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!