Elsö tömegelés után végre itt a várva várt szálkásítás, hogy éltétek meg? 26/L
Nem csak maga a futàs, az egèsz ètkezès nehezebb most , meg sokkal hamarabb dühbe gurulok:/
meglepö módon rengetegen futnak ,vagy csak eddig èn nem figyeltem fel ràjuk:)
Ha nem szeretsz futni miért nem választasz másikat?
pl. úszás, bicikli, hegymászás stb.
A testépítés egy életforma...
Ha te dühbegurulsz, nem nem szereted indokokkal bújsz ki alóla, akkor nálad csak egy divathóbort.
Fiúként írok neked.
A havi baj-témához sajnos nem tudok hozzászólni, a szálkásításhoz annál inkább.
Először is ha utálod, felejtsd el a futást. Futni azok futnak, akik szeretnek, vagy a keringés/funkcionalitás miatt szükségük van rá. Neked feltételezem nincs. Taposógép, ellipszisgép, bicikli, spinning, heti 3-4x30-40 perc 120-130-as pulzussal, mellé a súlyzós edzésed, meg egy jó diéta és kész.
Kitartást!
A futás a leghatásossabb módszer zsírégetésre, de ki lehet váltani mással is. Én most kezdtem futni, ez az 5. hét, de érezhető a hatása. 2000 méter környékéről indultam, most járok 4000 méternél. Nem vagyok gyors, sőt lassú vagyok, nekem a 4000 az olyan 30-35 perc. Van amikor még kell állni, ha rosszabb napom van. Én is rohadtul utáltam, mert a tesi órán megutáltatták velem, de rájöttem, hogy kenterbe veri az összes konditermi gépet. Zsír is jött le rólam, már kezd látszani a hasizmom. Menj ki heti 2x-3x, kezdőként testépítés mellett elég ennyi.
Futás közben nagyon rossz nyilván, mert beton lesz a lábad, fogy a levegő, vörösödik a fejed, stb. De minél többet bírsz, annál keményebb vagy. Szóval kezdd el te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!