Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetseges h valaki 14 evesen...

Lehetseges h valaki 14 evesen 140kgt huzzon vel,115kg val guggoljon, es 95kg t nyom fekve? Maxok.

Figyelt kérdés

2016. okt. 23. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10. Haver 14 évesről beszélünk, másfél évvel az 12 körül volt, a tesztoszteronszintje nincs olyan szinten és a csontozata is sokkal gyengébb, az idegrendszere is, mégis mi alapján mondod, hogy egy 14 évesnek ez simán megvan? Nem egy felnőttről beszélünk, lehetséges, de egyáltalán nem simán és nem is mindenki lesz képes ebben a korban erre, nagyon kevesen.
2016. okt. 25. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nekem így ment és nem vagyok jó erőemelő génekkel megáldva. Sok jobbat is láttam már. 15-6 éveseket pedig még annál jobbakat is.
2016. okt. 25. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Persze itt mindenki látott sokkal jobbat annál, hogy 140kg-mal húz fel egy 14 éves, és persze naturalba, mennyivel húzott fel, 160-nal?170-nel? Jó pár éve ebbe a közegbe mozgok de élőben hasonlót se látni soha, csak neten olvasok ilyet, furcsa mi?
2016. okt. 26. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom nem tartozom feléd elszámolással, ha nem hiszed el, szíved joga. Ha versenyzői körökben nem mozogsz rengeteget, akkor nem is fogsz látni. Persze teremben csak úgy ritka, hogy pont akkor legyen.
2016. okt. 26. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Na igen és a versenyzők azok naturalok, igaz?99% kokszos natural versenyeken is.
2016. okt. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!