55kg vagyok. Tomegnovelo etrendet szeretnek. Ehez mit szoltok? Komoly segitsegre van szuksegem. Koszonom 2tojas Muzli tejjel (1.5%) 150grizs -200 hus (csirke) 100ghal+2fott krumpli 50-55g mogyoro Zoldsegfelek
Figyelt kérdés
Szenhidrat: 182 kb
Feherje: 130 kb
zsir: 50-55
Kaloria : 1.638
2016. okt. 19. 16:32
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsii..a fott krumplit elfelejtettem beleszamolni . Kb akkor 1800 kaloria osszesen
2016. okt. 19. 16:34
2/8 anonim válasza:
első nekifutásra jónak tűnik, sok zöldség gyümölcs mehet, meg 3l víz, a krumplit meg a rizset ha megunnád lelehet cserélni kuszkuszra, bulgurra ilyesmi, persze előbbiek olcsóbbak, lényeg hogy változatos legyen az étrend. Ha havi 1kg feljön akkor jó úton vagy, ki kell tapasztalni.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2016. okt. 19. 16:54
4/8 anonim válasza:
ez jó mintaétrend egy napra, de ne edd ugyanazt mindennap, vagyis megpróbálhatod de meg fogod unni, törekedj arra, hogy ezek a makrók legyenek meg minden nap, változatos étrend kell, ja és viz,vitamin,rost bevitel is nagyon fontos
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom..nem tudom h hogyan tudnek ennyi etelt megenni :)
2016. okt. 19. 17:56
6/8 anonim válasza:
kezdetben lehet nehéznek tűnik, de hamar hozzászoksz, ha meg edzel akkor sokkal éhesebb leszel, legalábbis én azt tapasztaltam, a tömegnövelő étrendet túlléptem olyan étvágyat hozott nekem, vagyis ezt tapasztaltam de lehet hogy csak beképzeltem magamnak:)
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet..vagyis biztos igazad van :)
2016. okt. 19. 18:50
8/8 anonim válasza:
kis b komplex etvagyat is csinal meg segiti az emesztest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!