Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt tudom 19%-os...

Mennyi idő alatt tudom 19%-os testzsírom levinni 12 körülire?

Figyelt kérdés

171 cm 70kg

Tudom sok mindentől függ, de ha jó az étrend és az edzés, akkor kb mennyi idő kell?

Illetve 12%-nál már szépen látható a hasizom?

2016. okt. 14. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

70kg - 19% - 13,3kg zsírral

64,5kg - 12% - 7,8kg zsírral

5,5 kilót kell fogynod zsírból. Heti 0,5-1kg zsírt ideális leadni, szóval nagyjából 8 hét diéta kéne.

12%-nál kéne, hogy látszódjon igen, de ismerek olyan embert, aki olyan szinten edzetlen, hogy 12%-nál sem látszik neki.

2016. okt. 14. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez meg lehet mondani viszonylag pontosan felettem író válasza teljesen jó. Heti 0,5-1kg az egészséges fogyás. Lehet több is de az nem a legjobb(sok izomvesztés).
2016. okt. 14. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 12% körül van és látszik:), de ez genetika függő!
2016. okt. 14. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Arra a kérdésedre válaszolnék, hogy látható-e 12%-os testzsírnál a hasizom: valóban genetikától függ, nekem jelenleg egy kicsivel magasabb, mint 12%, de amikor 1-2 éve megmértem, 13% volt, és nem látszott annyira a hasizmom, mint egy ismerősömnek, akinek ugyanekkora volt a testzsírja, miközben nekem pl a karom volt eres.

Szép barokkos körmondat lett, de szerintem érted a lényegét. :)

2016. okt. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!