Szteroid kérdés?
Ami tudni kell rólam, 20 éves vagyok 3 éve eddzek és el akarok kezdeni valami könnyebb szteroid kúrát mert megtorpant a fejlődésem. Tudom valószínűleg még nem értem el a fejlődési határomat, de nem akarok még hosszú éveket le edzeni.. Következő nyárra már szép izmos testet akarok. Persze most mondhatjátok hogy büdös a munka de leszarom. :D
Az lenne pontosan a kérdés hogy egy ilyen "szteroid szűznek" milyen koxot ajánlotok, mennyibe kerül, és hol lehet beszerezni? Illetve érdekelnének a mellékhatások.
Valószínűleg úgysem tud senki lebeszélni a dologról ezért én sem foglak, viszont ha már van akkora "bátorságod", hogy gyógyszerekhez nyúlsz, akkor a saját májad érdekében legyen annyi bátorságod is, hogy a tűhöz nyúlsz, nem valami szemes metiles szarsággal dobod a kukába a májad. Én a stanozololt vagy az oxandrolone-t (anavar) javaslom, nyílván primobolan-ra nem lenne pénzed ha itt teszed fel ezt a kérdést, pedig az lenne a legjobb. Ennek a 3-nak a mellékhatásai gyengébbek, ha mérlegre teszed az egészségeddel, talán kevésbé billentik lefelé, mintha tesztó mellé menne a deca/tren/masteron/halotestin/boldenon.
Ennyit tudtam segíteni, és ha ezek után megkérdezik, hogy érted el azt a fejlődés, legyen benned annyi tökösség hogy beismered: gyógyszerekkel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!