Aszkorbinsav por, vagy rendes C vitamin tabletta?
Fel szokták tüntetni ha l aszkorbinsav... Pl a scitecnek van egy amiben az van...
De nem hiszem hogy bizonygatnom kellene, annyira nem fontos, hogy meggyőzzelek...
10:
nem a konkrét kapszuláról beszélek (bár van olyan is ami kapszula és retard), hanem magáról a retard részről. Az elnyújtott felszívódásról. Amit kapszulába raknak az nyilván csak hogy könnyű legyen lenyelni, aztán percek alatt elolvad. Ez spanyol viasz.
A késleltetett felszívódás meg tényleg képes erre, hogy ~24 óra alatt olvadjon el teljesen, bár 100, hogy nem lineárisan történik. Egyrészt a felület változása miatt, másrészt a gyomor állapotának változásai miatt.
Mindenesetre a retard így is jobb, mint egybe reggel letolni 1g-ot. Ha már porja van az embernek, én mindenképp kitűznék egy napi adagot, és azt bontanám le vagy 5-6 adagra. De én retard párti vagyok mindenképp. Abból is a nap folyamán 2-3at beveszek, így osztott a bevitel, és jó a felszívódás.
De előző kommentemben is kb ezt írtam amúgy, te majdnem leírtad ugyanazt.
HE?
Erre ennyit tudok csak reagálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!