HCG oldatos injekciót hűtőben kell tárolni?
Nemrég rendeltem Pregnyl 5000Ne HCG injekciót, postán adták fel. Kibontás után beadtam, de hatását nem igazán éreztem.
Lehetséges, hogy megromlott?
Oldatlan állapotban vajon hány napig és fokig tárolható?
Csomagolás alapján nem tűnt hamisítványnak.
Így viszont fogalmam sincs honnan fogok szerezni.. postával feladva nem érdemes használni.
Más is járt már így?
Úristen, a hcg-t akarja érezni. Nem fogsz érezni semmit, főleg nem pár napon belül. Mellesleg 5000-et beadni egyszerre, nagy intelligenciára és olvasottságra vall. Magyar patikai volt?
Nem romlott meg, oldott állapotban kell hűtőben tárolni.
6x2500 is hülyeség, rontja a receptorok érzékenységét. Csak az első 2-3 adagnak kell nagyobbnak lennie "kickstart" gyanánt a hosszú alulműködés beindítása végett (max 2-3000iu), utána le kell csökkenteni 500-1000 körülire és minél jobban leutánozni vele az LH-t, akár naponta szúrva 50-100akat. 10ezerből bőven meg lehet csinálni.
A receptorok érzékenységét én is olvastam. Ezért nem értettem a 15000iu beadást. Az nagyon sok.
Nem azonnal van hatása? 1 hétig kering a szervezetben 5000 iu utána ha kiürül hogyan hat később? Én is azért tudtam úgy, hogy kicsiket kell adni többször. :)
Hasznos link. Adagolásról nem ír, csak nagy mennyiség kell.
Mi történik olyankor, ha valakinek lh rezisztencia lép fel? Külső hormonpótlás élete végéig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!