Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha azt mondjátok, hogy a...

Kzéé kérdése:

Ha azt mondjátok, hogy a stillmass instant tejsavója megbízható, akkor miért nem lesz büdös másnap a shaker ha nem mondtam el? Eddig minden fehérje belebüdösödött.

Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 15:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
B4szki csak látod az állagán meg az ízén, hogy olyan, mint más tejsavó fehérje vagy nem. Méresd be laborban, ha van rá pénzed. De ha ennyire nem bízol benne, akkor miért nem veszel más terméket? Amúgy meg mondom, rakj egy belőle feloldva pár napra, aztán szagolj bele. Most egyszer nem rohadt be... lehet nem maradt elég a shaker falán miután megittad...
2016. szept. 28. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
biuret-próbát csináld meg
2016. szept. 28. 19:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Gyerekek. Már 8 éve veszem,iszom ezeket a szarokat.Én nem kötekedni akarok, csak gyanússá vált valami.Az eddigi fehérjék:scitec, cytogen, dymatize,mhn,és a dénes-natura tejsavófehérje koncentrátum is penetráns szagott árasztott reggelre ha nem mostam vagy öblítettem ki a shakert.De a biuret próbát megcsinálom,kösz a tippet.
2016. szept. 28. 22:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja és mindegyiknek más az állaga,illata, íze. Scitec például sűrűbb mint a dymatize elite whey az mhn szintén hígabb, természetesen ugyanannyi vízben oldva.Például a dymatize elite whey csokis első kortyra tök jó csoki szerű íz de aztán egy hülye keserű utóíz,ami csalódást okoz.Ugyan ez az mhn whey.Egy a közös ha nem mosod ki a shakert miután megittad,büdös lesz másnapra. :-)
2016. szept. 28. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Jólvan nem kötelező ám ezeket a "szarokat" inni. Ha normálisan kajálsz teljesen jól el lehet ezek nélkül lenni. Amúgy meg ha nem tetszik a termék, mondom, ne vedd.
2016. szept. 28. 23:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Edzés után illetve reggeli zabpehellyel együtt szoktam csak enni,inni.Minden más időpontban rendes tiszta kaja. Amúgy most vettem először stillmass fehérjét.Mindegy.
2016. szept. 29. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!