Szerintetek is kamu kommentek vannak a shopbuilderen? :D
Így van, valóban elhiszi a sok hülye, hogy ettől most aztán erős lett. Nem reklámozásképp mondom, de szerintem korrekt bolt a builder, és kétlem, hogy lenne akár egy darab kamu komment is. Persze nyomatják a magyar márkákat, gondolom nem ingyen, meg reklámozzák a kiegjeiket, de szolgáltatás és őszinteség terén szerintem nincs velük gond. Ár/érték arányban már nem annyira nyerő, de hát aki a mai világban nem képes jobb forrást találni, az meg is érdemli. Amúgy 3-4-szer már én is rendeltem onnan, mert volt olyan akció, hogy megérte, vagy épp olyan cucc kellett, amit onnan érte meg beszerezni.
Sok terméknél nincs vélemény, ahol még nem írtak, és ahogy korábban mondtam, vannak szép számmal negatívak is. Ahogy mondják, ennyi a hülye, aki azért érez valamit, mert hisz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!