Mark Wahlberg Pain and Gain korabeli formája elérhető naturálban? Mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2016. szept. 22. 22:20
11/14 anonim válasza:
Ha rászánsz a rövid életedből 5-10 évet úgy, hogy közben semmi más dolgod nincs a világon cask dögleni, enni meg gyúrni, akkor elérhető szerintem.
Egyébként meg felejtős cucc nélkül.
12/14 Kenzo Tenma válasza:
1 év? Kérlek akkor mutasd már meg, hogy te elérted egy év alatt.
13/14 anonim válasza:
Most nézem a képet...Én nem is emlékeztem, hogy így nézett ki. Meg kellett volna néznem előtte. Bocs. Elég sokféleképpen nézett már ki, kevertem valami mással. Sorry.
14/14 anonim válasza:
Most 46 évesen iszonyat jól néz ki:-). (Ha nem is úgy, mint a képen...). Le kéne azért írni valamelyik szakértőnek: az emberek nagy része SOHA nem lesz ilyen. Nemhogy naturálban, de szerekkel sem. Professzor sem leszel önmagában attól, hogy jársz az egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!