Melyik a legjobb ch forras?
Figyelt kérdés
Barna kenyer, teljes kiorlesu, rizs, barna rizs, zab, esetleg gyumolcsok?
Sorrendbe allitanatok, hogy ha tisztan akartok tomegelni es a penz nem szamít, akk mellyek a legjobbak sorrendben?
Koszi
2016. szept. 20. 22:36
11/18 anonim válasza:
Mifelénk alap a kenyér, így nálam tk kenyér megy ch forrásként.
12/18 Cortez70 válasza:
Nincs legjobb, meg eleve nem egy ch forráson kellene élni.
13/18 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, amit Cortez. Mindegyiknek van erőssége és gyengéje. Minél változatosabban eszel, annál kiegyensúlyozottabb lesz a tápanyagbeviteled. Nem jó semmit egy forrásra alapozni.
14/18 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Koszonom a valaszokat.
2016. szept. 21. 08:21
15/18 anonim válasza:
Szerintem
Bulgur, fekete rizs, quinoa, köles, gersli
A te felsorolásodból semmit nem fogyasztok.
17/18 anonim válasza:
Azért az az alap kondis kaja, mert kb a legegyszerűbben beszerezhető, legolcsóbb megoldás a csirke rizs... persze az se mind1 milyen rizs... de pl a gersli talán a rizsnél is olcsóbb, csak én konkrétan fingok tőle brutálisan sokat.
De ha van 1500-2000ft-d naponta kajára, akkor miért ennéd a legolcsóbbat?... és itt szerintem a többség rendszeres válaszolónak van.
18/18 anonim válasza:
Rizst alig eszek pedig imádom, de mostanában valahogy elhagytam. Nálam a zab dominál és a köles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!