Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gymstore megbizhato?

Gymstore megbizhato?

Figyelt kérdés
Valaki rendelt mar innen?
2016. aug. 28. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
minden internetes oldal megbizható.
2016. aug. 28. 19:34
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Az.
2016. aug. 28. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Megbizhato, ajanlom!
2016. aug. 28. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor ìrok valami negatìvat is róluk. Nekem a tökök tele lett a gymstore-al. Az elején semmi gond nem velük. Aztán később mikor már másféle termékeker is próbáltam rendelgetni sorozatosan előjötr, hogy a fele termék ami fenn van az oldalon, az valójában raktáron nincs és be se tudják szerezni. Volt amikor bsztak válaszolni, kvázi nekem kellet irogatni nekik, hogy most akkor mi az anyátok van a rendelésemmel, ugyan böfögjetek már valamit. Én mindig pick pack pontra kértem tőlük és egyszer bejátszották, hogy libresse betétes feliratú kartonba rakták bele a cuccaim. Nem tudom, hogy ezt poénnak szánták e, de azóta nem vásárolok onnam semmit se, ilyen büdös parasztokkal ne foglalkozom.
2016. aug. 28. 21:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendelj myprotein-ről.
2016. aug. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!