Ha köldök magasságba késelnek, van esély túlélni? Kb mennyi idő van, mit kell csinálni?
Elméleti kérdés volt.
Csak, hogy ti mit tennétek, hogyan segítenétek.
van.
felméred a fenyegetettséget és ha egyértelműen nem tudsz kijönni belőle hagyományos módon bunyóval,akkor előveszed a késed és te szúrsz előbb mielőtt még lenne ideje elővenni a saját kését.
amúgy nem tudnál sokat csinálni,mert csak a filmekben szúrnak egyet.
a valóságban ha megszúrkálnak az azt jelenti beléd döf minimum 8-10x,vagy addig döfköd megállás nélkül amíg össze nem rogysz.
de ha megnézel késeléses vidiket mindben így csinálják.
Tudom, láttam, de még mindíg nem erre irányul a kérdés :D
Hanem ha valakit leszúrnak, hogy segítesz!
A hasi aorta a gerinc felől helyezkedik el, ahhoz elég hosszú kés kell, hogy elérje. Mellesleg nehéz is eltalálni. Nem attól fog meghalni, hanem a belső vérzéstől.
Az előző valamelyiknek igaza van, nézd meg a videókat, sokszor szúrnak, szinte esélytelen a túlélés. Mindenképpen nyomókötés kell rá.
"A hasi aorta a gerinc felől helyezkedik el, ahhoz elég hosszú kés kell, hogy elérje"
Sztem max a tankönyvekben.
Feküdj hanyatt, és baloldalon tedd a köldököd mellé a mutatóujjad és nyomd meg mintha egy villanykapcsolót nyomnál.
Érezni fogod, mekkorákat pulzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!