Milyen dieták vannak, ami nem csak a gazdagok probalhatnak ki? A fehérjepor káros az egeszsegre, vagy mellekhatasai vannak? Gyomorbetegseg, vagy hat a himveszőre, vagy befolyasolja a cerka méretet?
Ha ennyire félsz, egyél fehérjét, húst vagy amit akarsz.
A tojás szerintem elég olcsó. Ha annyid sincs, akkor nem hinném, hogy a fehérjepor miatt kell aggódnod (amivel semmi baj nincs, ha normális fajta).
Te nyominger vagy? A fehírje tudod mi?
Hús b#meg!!!
Csak kb 1 fehérje por mondjuk ami adagonként 28g fehírjét tartalmaz, és ha húsból akarod bevinni vagy 400gramot megkéne h egyél melyik egyszerübb? Na azért van a fehérjepor uram anytyam....ha káros lenne szted legálisan árulnák? Fgytékos
"Csak kb 1 fehérje por mondjuk ami adagonként 28g fehírjét tartalmaz, és ha húsból akarod bevinni vagy 400gramot megkéne h egyél melyik egyszerübb?"
400 g??? Ez hogy jött ki, vegyük a csirkemellet, ami a legpesszimistábbak szerint is 100grammonként 20g fehérjét tartalmaz, legtöbb 24et hallottam. 4*20=80 > 28
Én ezen kicsit se lepődök meg. Voltam ma sportorvosnál első kérdés: mit sportol? De ugye ilyen porokat nem szed?
És ez egy "tanult" diplomás orvos. Átlag embertől meg mit várjunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!