Legjobb fehérje kiegészítő kondis edzés mellé?
Figyelt kérdés
Szóval érdekelne, hogy melyik lenne a legjobb fehérje por kondis edzés és étrend mellé. Fontos, hogy ne csak cukorból álljon az egész és hogy ne legyen túl drága.. Szóval nem akarok venni 1 kilót 15 ezerért.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. aug. 24. 21:13
21/24 anonim válasza:
Valami ismerosodhoz vagy boltba ahol ismered az eladot vagy ilyesmi helyre rendeld akkor ha neked nem jo. De igen ez szerintem is csak rendelhetos.
22/24 anonim válasza:
Azt hittem legalább látok majd valami jó rímelést..:D
23/24 A kérdező kommentje:
Ja, nekem is hiányoztak már a rímek! :O :D
Viszont itt hogyha kosárba rakom és akarnám megvenni akkor elvileg van 1 személyes átvétel lehetőség is, valami Budapesti irodában: [link]
Valaki esetleg próbált már itt személyesen megvenni valamit?
2016. aug. 25. 20:44
24/24 anonim válasza:
Én már nem használok tápkieget. Régen a boltból vettem a fehérjémet, igaz nem mhn-t. Nem tudom, Budapesten még nem vásároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!