Hogy tudnám "kimaxolni" magam?
Figyelt kérdés
Nem csak a testépítésről lenne szó, de ide írom, mert itt vannak a legnormálisabb emberek. Szeretném mindenemet fejleszteni. Erőre maradna az edzés, de a többire nem tudom mit csináljak. Szeretnék erős,gyors,robbanékony,intelligens és kreatív lenni. Ezeken kívül szeretnék jó reflexet és egyensúly érzéket.Mit kéne ehhez tennem?2016. aug. 24. 20:23
2/12 A kérdező kommentje:
Állóképességet kihagytam, de arra tudom, hogy mit akarok csinálni.
2016. aug. 24. 20:24
3/12 A kérdező kommentje:
1. mondat.
2016. aug. 24. 20:24
4/12 anonim válasza:
Saját példámat tudom mondani.
Modern balett táncos vagyok és mellette súlyzózom.
Engem teljesen kielégít, minden téren fejleszt a két fajta mozgás.
5/12 anonim válasza:
Helyes étrend
Súlyzós edzés
Futás
Kettlebell
6/12 anonim válasza:
Étrend és súlyzós edzés csodákra képes egyeseknél. Nálam is jó irányba fejlesztette a jellemet, az étrend betartása pedig akarat, ami nekem nem volt soha semmihez. Jó ez rengetegre, ha az emberből jót vált ki, mert van akiből egy beképzelt gyökér lesz. Egyél helyesen és eddz. A többi jön magától.
Meg olvass sokat, mindegy mit.
8/12 anonim válasza:
Neandervölgyi gén öröklés. Jason Genova videók nézése, traktorkerék burogatás, orrszarvú tricepsz edzés, stb.
10/12 anonim válasza:
Edzzél keményen és sokfélét + tanulj sokat. Ennyi.
Azért a testépítőkről azt feltételezni, hogy a legnormálisabbak...nyugodj meg, mindenhol ugyanannyi aki normális, függetlenül az érdeklődési körtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!